Avian-X Gråænder open water

Gråande lokkere i absolut topkvalitet

Lagerstatus: På lager

899,00 DKK

Betal i rentefri rater med ViaBill.

Gratis fragt ved køb over 600 kr.

Nem og hurtig levering.

Gratis gaveindpakning.

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Westgun er meget stolte af, at være blevet forhandler af markedets, fedeste lokkefugle fra amerikanske AVIAN-X.

Avian-X lokkefulge er for jægeren, som vil have det bedste af det bedste. Det er ikke billige lokkefugle, men kvaliteten er helt i top, og man får virkelig fuld valuta for pengene.

Avian-X har lavet denne fantastisk vellignende gråande serie, til det europæiske marked. I gennem hundredevis af arbejdstimer, har de fundet en fremstillingsmetode, som gør at det ikke er nødvendigt, at bruge flock. Der ellers har været meget brugt.

Brugen af flock har store bagdel at, hvis man ikke behandler sine lokkere med fløjlshandsker, skaller flocken af efter få ganges brug.

Ved Avian-X´s nye fremstillingsmetode + special UV-maling, har de selv i fuld sol, intet genskin. Deres revolutionerende ultra vedhæftende maling, skaller ikke af, med andre ord: fuld valuta for pengene.

Lokkeænderne har en specialudviklet "weight-forward swim keel" med integrerede "swim clips", som du med et enkelt greb kan køre linen gennem. Ved at bruge disse "swim clips" kan du gøre din lokkeandeflok suverænt varieret og naturlig på vandet. Med Avian-X Open Water serien skaber du den mest realistiske illusion af en flok gråænder på åbent vand.

Yderligere information

Yderligere information

Fabrikat: Avian-X
Materiale: plast
Bemærk: Nej
Han/Hun Nej