Avian-X Pibeænder

Lokkeænder i top kvalitet, til den kræsne jæger

Lagerstatus: Ikke på lager

899,00 DKK

Betal i rentefri rater med ViaBill.

Gratis fragt ved køb over 600 kr.

Nem og hurtig levering.

Gratis gaveindpakning.

Beskrivelse

Detaljer

Westgun er meget stolte af, at være blevet forhandler af markedets, fedeste lokkefugle fra amerikanske AVIAN-X.

Avian-X lokkefulge er for jægeren, som vil have det bedste af det bedste. Det er ikke billige lokkefugle, men kvaliteten er helt i top, og man får virkelig fuld valuta for pengene.

Avian-X har lavet denne fantastisk vellignende pibeande serie, til det europæiske marked. I gennem hundredevis af arbejdstimer, har de fundet en fremstillingsmetode, som gør at det ikke er nødvendigt, at bruge flock. Der ellers har været meget brugt.

Brugen af flock har store bagdel at, hvis man ikke behandler sine lokkere med fløjlshandsker, skaller flocken af efter få ganges brug.

Ved Avian-X´s nye fremstillingsmetode + special UV-maling, har de selv i fuld sol, intet genskin. Deres revolutionerende ultra vedhæftende maling, skaller ikke af, med andre ord: fuld valuta for pengene.

Lokkeænderne har en specialudviklet "weight-forward swim keel" med integrerede "swim clips", som du med et enkelt greb kan køre linen gennem. Ved at bruge disse "swim clips" kan du gøre din lokkeandeflok suverænt varieret og naturlig på vandet. Avian-X lokkefuglene ligger helt fantastisk på vandet og skaber i høj grad illusionen af en flok rastende og snadrende ænder som skaber interesse hos forbipasserende pibeænder.

 

6 stk. består af følgende:

  • 2 andrikker med lav hovedposition
  • 2 andrikker med høj hovedposition
  • 2 ænder med høj hovedposition.

Yderligere information

Yderligere information

Fabrikat: Avian-X
Materiale: plast
Bemærk: Nej
Han/Hun Nej