Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk.
Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk. Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk. Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk. Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk. Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk.

Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk.

Ikke på lager
Varenummer
avian-xpibeænder

 

AVIAN-X

Lokkeænder i top kvalitet, til den kræsne jæger.

 

999,00DKK

Avian-X lokkefugle er for jægeren, der vil have det bedste af det bedste, kvaliteten er helt i top og man får virkelig fuld valuta for pengene.

Avian-X har lavet denne fantastisk vellignende pibeænder-serie, til det europæiske marked.

I gennem hundredevis af arbejdstimer, har de fundet en fremstillingsmetode, som gør at det ikke er nødvendigt, at bruge flock, der ellers har været meget brugt.

Brugen af flock har den store bagdel at, hvis man ikke behandler sine lokkere med fløjlshandsker, så skaller flocken af efter få ganges brug.

Via Avian-X´s nye fremstillingsmetode samt special UV-maling, har deres lokkere selv i fuld sol intet genskin. Deres revolutionerende ultravedhæftende maling, skaller ikke af ... med andre ord: fuld valuta for pengene.

Lokkeænderne har en specialudviklet "weight-forward swim keel" med integrerede "swim clips", som du med et enkelt greb kan køre linen gennem.

Ved at bruge disse "swim clips" kan du gøre din lokkeandeflok overbevisende varieret og naturlig på vandet.

Avian-X lokkefuglene ligger helt fantastisk på vandet og skaber i høj grad illusionen af en flok rastende og snadrende ænder som skaber interesse hos forbipasserende pibeænder.

Pakke med 6 stk. består af følgende:

  • 2 andrikker med lav hovedposition
  • 2 andrikker med høj hovedposition
  • 2 ænder med høj hovedposition.
Specifikation
Mærke Avian-X
Materiale Plastik
Bemærkninger Avian-X lokkeænder er malet med den revolutionerende matte og ultravedhæftende maling, der ikke skinner ved test med UV lys.
Vildtart Ænder
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Avian-X lokkeænder pibeænder 6 stk.
Har du spørgsmål til produktet ?
Copyright © 2024-WESTGUN. All rights reserved.