Blaser R8 Professional Succes træ

Skæfteopbygning, der giver ekstra godt greb om riflen

Lagerstatus: På lager

34.700,00 DKK
KONTAKT OS
Telefon: 9788 1012
Email: cc@westgun.dk
Web: Kontaktformular

Betal i rentefri rater med ViaBill.

Gratis fragt ved køb over 600 kr.

Nem og hurtig levering.

Gratis gaveindpakning.

Beskrivelse

Detaljer

Blaser R8 Professional. Blasers seneste model med aftageligt magasin.

Syntetisk skæfte med soft-grip belægning på forskæfte og pistolgreb.

Skæfte i grøn med sort afslutning på forskæftet.

Hul til tommelfinger i skæftet giver ekstra godt og stabilt greb.

Gummibagkappe fås i to tykkelser.

En riffel til praktisk brug, der lynhurtigt kan rengøres efter en jagtdag med regnvejr.

 

Derfor har Blaser rifler så stor succes

Hos westgun.dk sælger vi mange Blaser-rifler til en bred skare af kunder. Og vi oplever kun begejstring. Ikke kun over den store funktionalitet og de fine skydeegenskaber men også over den altid perfekt udførte forarbejdning, der gør riflerne til virkelig elegante våben.

Det er således ikke uden grund, Blaser riflerne i de senere år er blevet en stor succes hos de danske jægere, ganske som de er hos jægere i hele Europa.

Det er lykkedes Blaser at udvikle et riffelsystem, der gør det muligt for alle jægere at skræddersy deres våben helt, som de selv vil have det.

System

Basis i en Blaser-riffel er selve systemet, nemlig skæftet med straight pull lås, sikring og aftrækker, der har præcis samme høje funktionalitet og kvalitet uanset, om det er et standardsystem eller et mange gange dyrere luksussystem. Systemet findes i mange udgaver i syntetisk materiale eller træ i diverse grader og netskæringskvaliteter. Desuden vælger man, om man vil have system, der passer til 17, 19 eller 22 mm. løbstykkelse.

Løb

Til systemet passer alle Blasers piber i enten R8 eller R93 serien. Og her er der tale om et væld af piber i alle gængse kalibre, længder, tykkelser og udformninger, lige som der kan vælges mellem forskellige former for faste sigtemidler. Vil man have flere løb, er det nemmeste at vælge dem i den tykkelse, man har valgt til sit system. Et lille indgreb fra bøssemageren kan dog gøre, at man til samme system kan anvende løb i forskellige tykkelser.

Montage

Også kikkertmonteringen er enestående for Blaser. Med en Blaser-montage sættes optikken direkte på løbet uden brug af værktøj, og der sker ingen ændring i indstillingen, uanset hvor mange gange, man tager optikken af og på.

Løbsskifte er også yderst simpelt på riflerne. Med en medfølgende unbraconøgle løsnes/strammes to skruer, og løbet kan tages af eller på.

Til alle jagtformer

Blaser har med R93 og R8 riflerne gjort det utroligt nemt for den enkelte riffeljæger at vælge det system og den/de kalibre, der passer lige netop til hans jagtformer. Mange har således løb i standardkaliber til dansk jagt og til feltskydning og løb i kraftigere kaliber til jagt i udlandet.

Sikkerhed

Blaser har i udviklingen af riflerne sikkerheden meget højt prioriteret. Derfor er systemet skabt således, at afsikring og spænding af slagfjederen sker i samme bevægelse, når sikringsknappen trykkes frem. Når riflen er sikret, er slagfjederen ikke spændt, og der er derfor ingen risko for, at en mekanisk fejl kan resultere i affyring af et skud.

To modeller 

R8 modellen er med aftageligt magasin, mens ammunitionen lægges i fra oven i det faste magasin på R93 modellen. Også skæfteudformningen er forskellig på nogle af de to modellers udgaver.

Ekstra

Til begge modeller kan der som tilkøb vælges mellem en lang række ekstra udstyr lige fra graverede sideplader til kickstop og mundingsbremser.

Yderligere information

Yderligere information

Fabrikat Blaser
Kaliber Valgfri (kun indenfor std.)
Bemærk Valgfri (kun indenfor std.)