NYHED
Gateway1 Pheasant Game 18" 5mm gummistøvle
Gateway1 Pheasant Game 18" 5mm gummistøvle Gateway1 Pheasant Game 18" 5mm gummistøvle Gateway1 Pheasant Game 18" 5mm gummistøvle

Gateway1 Pheasant Game 18" 5mm gummistøvle

På lager
Varenummer
gateway1pheasantgame18"5mmgummistøvle

Langskaftet moderne gummistøvle i et klassisk look med en særlig stødabsorberende sål der sikrer ydersålen et optimalt greb.

1.499,00DKK
- +

Gateway1® Pheasant Game 18" 5mm Side Zip Wellingtons er en gummistøvle af høj kvalitet med en specialudviklet Mud-Field™-ydersål, der er udformet til krævende terræn.

Stødabsorberende sål og varm neoprenforing, med komforttemperaturer helt ned til -10 C , dette er den perfekte vinterjagtstøvle.

Slank pasform med en normal lægpasform, og forsynet med en justerbar kile og lynlås i siden til hurtig og nem på- og aftagning.

Lavet af en G1®75 vulkaniseret naturgummiblanding - den bedste blanding af gummi med optimal fleksibilitet, ideel, hvis du går en god del.

Ved at tilføje laminering af forskellige gummilag opnår du det stærkeste gummi kaldet Japan-rubber™ teknologi.

Ekstra forstærket fodområde med denne hårde Japan-gummi™.

Mud-Field™ ydersål med Lynx ICE-GRIP+™ sikrer uovertruffent greb selv ved ekstremt lave temperaturer, hvilket sikrer, at du kan jage i krævende terræn med sikkerhed og pålidelighed under fødderne.

Støvlen har et tovejsgreb, der sikrer optimal kontrol og greb under både milde og ekstreme vinterforhold og mister ikke grebet ved -25°C, men kan modstå temperaturer ned til -45°C.

Har en G1®-stage3™ sål med en høj stødabsorberende PU liner med et super støttende, dybt design for uendelig komfort og lindrer fodtræthed uanset din aktivitet.

Foret med Coil Lining™ 5 mm neopren for isoleret varme og optimal fugttransport for at sikre, at dine fødder forbliver tørre både indvendig og udvendig.

YKK® sidelynlås ved den justerbare kile, som gør det muligt at få plads til alle lægstørrelser.

Lynlåsen gør det nemt at tage støvlen af ​​og på.

Glasfiberskaft indbygget i støvlens konstruktion, som giver optimal stabilitet på enhver jordoverflade.

  • Svangstøtte
  • Udtagelige indlægssåler
  • Justerbart skaft med spænde
  • Lynlås
  • Stødabsorberende sål
  • Slidstærk ydersål
  • Skridhæmmende ydersål
  • Stabiliserende gelenk der modvirker vrid og fordeler trykket til hele sålen
  • Ekstra forstærket fod med Japan-rubber™
Specifikation
Mærke Gateway1
Materiale Ydersål: Mud-field Svang støtte: Glasfiber gelenk Indersål: G1®-stage3 footbed. Lining: Coil lining + 5mm neoprene Overdel: G1® 75 vulcanized natural rubber
Farve Cedar Olive
Bemærkninger Langskaftet moderne gummistøvle i et klassisk look med en særlig stødabsorberende sål der sikrer ydersålen et optimalt greb.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Gateway1 Pheasant Game 18" 5mm gummistøvle
Har du spørgsmål til produktet ?
Copyright © 2023-WESTGUN. All rights reserved. Design by LINROED.