HANDELSVILKÅR

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

WESTGUN
BROGADE 60
7660 BÆKMARKSBRO
TLF. 97881012 (09.00 – 17.00)
CVR-NR 15815485

ORDREBEKRÆFTELSE
Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail, og du vil indenfor max. 8 timer på hverdage modtage besked pr. e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre/udsolgte artikler). Du kan altid følge din ordrestatus, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordresiden.

BETALING
Ordrer kan betales med de betalingsmetoder som grafikken nederst på siden viser. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinjer. Bank: Ringkøbing Landbobank reg. nr. 7670 kontonr. 0004948894.

LEVERING
Vi leverer ordrer modtaget på hjemmesiden til pakkeshop samme dag som vi modtager ordren indenfor butikkens normale åbningstid. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering, med mindre andet aftales. Alle ordrer leveres via GLS med mindre andet aftales.

FRAGT
Alle ordrer modtaget på hjemmesiden koster en fast lav pris á kr. 49, dog sendes ordrer med et samlet køb over kr. 600 fragtfrit.

RETUR
Du har 14 dages retur-/fortrydelsesret, og du skal meddele butikken dit ønske om at returnere varen indenfor denne periode ved at skrive en mail til mail@westgun.dk.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger desuden af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Tøj skal returneres med eventuelle hængemærker. Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet samme dag, vi modtager dine returvarer. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du returnerer varer til os, skal du vedlægge en kopi af fakturaen eller anden dokumentation for dit køb samt en udfyldt returneringsformular med oplysning om årsag til ønske om returnering samt bankoplysninger, således at vi kan tilbagebetale beløbet for varen.

Vi returnerer beløbet til din konto samme dag, vi modtager varerne.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for våben, vekselløb, lyddæmpere, luftvåben kal. 5,5mm og ammunition. Udgifterne for returnering via post dækkes ikke af WESTGUN. Returnering kan foretages ved personligt fremmøde i butikken.


REKLAMATION OG GARANTI
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. WESTGUN ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af WESTGUN.

Copyright © 2024-WESTGUN. All rights reserved.