NYHED
Happyhot Merino strømper med el-varme
Happyhot Merino strømper med el-varme Happyhot Merino strømper med el-varme Happyhot Merino strømper med el-varme Happyhot Merino strømper med el-varme Happyhot Merino strømper med el-varme

Happyhot Merino strømper med el-varme

På lager
Varenummer
happyhotmerinostrømpermedel-varme

Hold varmen og forkæl dine fødder i det kolde efterår og vintermånederne med disse lækre merino varmestrømper, der har 2 varmezoner og trådløs fjernbetjening.

1.199,00DKK
- +

Super enkel betjening med den medfølgende trådløse fjernbetjening, hvorfra varmestyrken i de batteriopvarmede stømper kan reguleres med 3 varmeniveauer samt sættes i standby position.

Happyhot merino premium 2.0 varmestrømper har meget fine kulfibervarmetråde, der løber både under og over tæerne. De to varmezoner er strategisk placeret ved tæerne for optimal varmecirkulation. 

Materialesammensætningen, der består af 20% merinould, bidrager med merinouldens svedtransporterende og isolerende egenskaber til at holde fødderne tørre og varme, hvad enten du er fysisk aktiv eller sidder stille.

Strømperne har en elastisk zone omkring foden, der gør at de bliver siddende perfekt på foden, så du kan glemme alt om irriterende strømper, der glider ned.

Elvarmen, fleksibiliteten, pasformen, merinoulden og den tynde powerbank gør dem til de ultimative varmestrømper til stort set alle fritids- og outdooraktiviteter.

Der er kræset for detaljerne, og de batteriopvarmede varmestrømper er udført i et fantastisk lækkert blandingsforhold med hele 20% merinould. Merinoulden bidrager til at Happyhot varmestømperne holder fødderne både varme og tørre, selv når varmen ikke er tændt.

Dette skyldes, at de er svedtransporterende og særdeles gode til at generere varme, når det er koldt. Dette gør dem utrolig velegnede til vinterklima, og de er derfor også de perfekte skisokker.

Merinould klør ikke som andre uldprodukter kan gøre, da fibrene har en langt finere struktur. Derudover har merinoulden også gode antibakterielle egenskaber.

Når man er stillesiddende i længere tid ad gangen, kan det være et problem, at man bliver kold om fødderne.

Dårligt blodomløb/blodcirkulation og dermed ofte kolde fødder, kan være et stort problem. Fryser man først om fødderne er det næsten umuligt, at holde resten af kroppen varm.

Der kan være mange gode råd og løsninger på, hvordan man kan holde fødderne varme, men for nogle mennesker er kolde fødder en udfordring, der kan være svær at gøre noget ved.

Happyhot varmestrømper kan ikke kurere et dårligt blodomløb, men de kan hjælpe med at holde fødderne behageligt varme og kan derfor være en rigtig god løsning.

Denne varmestrømpe er fremstillet i en fantastisk blanding af 20% Merinould, 25% Polyester, 39% Acryl, 8% Polyadmid, 7% Elastan og 1% Spandex. 

Materialesammensætningen gør strømperne ektraordinært behagelige, stærke og praktiske.

Happyhot anbefaler, at man tænder for sine varmeprodukter, inden kroppen bliver kold. Der bruges meget mere energi på at varme fødderne op, når de først er blevet kolde.

Det er langt mere behageligt, at anvende et lavere varmeniveau, hvilket også får batteriet til at holde holde længst muligt (op til 8 timer per opladning). 

Strømperne leveres komplet med 2 stk. 2.400 mAh powerbanks, oplader og trådløs fjernbetjening.

Specifikation
Mærke Happyhot
Materiale 20% Merinould, 25% Polyester, 39% Acryl, 8% Polyadmid, 7% Elastan, 1% Spandex.
Farve Sort
Bemærkninger Strømperne leveres komplet med 2 stk 2.400 mAh powerbanks, oplader plus trådløs fjernbetjening.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Happyhot Merino strømper med el-varme
Har du spørgsmål til produktet ?
Copyright © 2024-WESTGUN. All rights reserved.