Udstyr til jagten

Udstyr til jagten

Kvalitet

Konkurrencedygtige priser

 

 

Fri fragt over 600 kr.

Gratis gaveindpakning

Nem og hurtig levering

 


Alt i jagtudstyr og jagtvåben - Westgun.dk

Velkommen til Westgun.dk. En seriøs jagtforretning på nettet, hvor vi koncentrerer os om at sælge jagttøj og jagtudstyr i høj kvalitet til danske jægere. Vi har alt, hvad du skal bruge i jagtbeklædning og jagtudstyr uanset om det gælder fuglejagt, bukkejagt eller drivjagt. Skal du på jagtrejse til udlandet, har vi i jagtbutikken masser af udrustning og passende jagtbeklædning at vælge imellem. Blandt vores mest populære varer er tøj og udstyr fra Härkila, Seeland, Deerhunter og Primos. Vi bestræber os på at yde vores kunder bedst mulig service og altid at kunne tilbyde det nyeste indenfor jagttøj og jagtudstyr til fornuftige priser. Du er altid velkommen til at ringe eller maile, hvis du ønsker yderligere oplysninger om en vare. Tlf: 97881012. Mail: cc@westgun.dk.Populær beklædning

Populært udstyr

Populær optik

VåbenWestgun.dk

Westgun. dk er udelukkende baseret på online salg af tøj og udstyr til jægere og andre naturbrugere, der vil have fornuftig kvalitet til fornuftige priser. Klik dig rundt i vores forskellige kategorier og du vil finde såvel helt nyt som traditionelt gennemtestet jagtbeklædning og jagtudrustning.

Tøj til jagt og outdoor

I butikkens tøjafdeling fører vi især sortimenterne af jagttøj og jagtfodtøj fra de populære kvalitets jagtfirmaer Härkila, Seeland og Deerhunter. Vi har jagttøj til alle årstider og alle jagtformer. Se blandt andet jagtbukser, jagtjakker, heldragter, veste, handsker, huer og hatte i jægergrøn og de mange populære camouflagefarver, herunder selvfølgelig også jagttøj i sikkerhedscamouflage - jagttøj som især hundefolket sætter pris på under driv- og trykjagt. Hertil kommer varmt jagtundertøj, jagtstrømper og ikke at forglemme jagtfodtøj, hvor vi har varme, behagelige og funktionelle gummistøvler og læderstøvler til både ham og hende. Også jagttøj til mindre børn og juniorer finder du på vores hylder.

Udstyr til jagt og outdoor

Härkila, Seeland, Deerhunter, Decoy og Primos er nogle af vores faste leverandører af gode tilbud indenfor jagtudstyr, hvor vi også har andre samarbejdspartnere, der er specialister inden for hver deres jagtlige felt såsom jagtknive, jagtstole, skydestokke, bipods og vores store udvalg af lokkefugle til gåsejagt, andejagt, kragejagt og duejagt. Af jagtudstyr kan også nævnes camouflagegrej og vores mange lokkekald, både dem du selv skal give lyd og de elektroniske lokkekald. Derudover har vi naturligvis alt tænkeligt udstyr til jagthunden som dummies, alt i halsbånd og liner, hundefløjter, hundebjælder og diverse transportkasser til jagthunde.

Optik

Skal du købe ny jagtoptik, kan vi tilbyde kvalitet i alle prisklasser, hvad enten det er håndkikkert, sigtekikkert, rødpunktssigte eller vildtkamera, du er på udkig efter. Swarovski, Kahles, Welter, Docter, Leupold, Primos og Spypoint er nogle af vore kunders foretrukne mærkevarer i jagtoptik. Desuden har vi ofte brugte kikkerter til gode priser. Det gælder for eksempel sigtekikkerter fra Zeiss og Schmidt & Bender. I forbindelse med salg af ny optik får vi hele tiden brugt optik på hylderne, både håndkikkerter, sigtekikkerter og rødpunktssigter - ring til os, hvis du er på udkig efter noget bestemt.

Jagtrifler og haglgeværer

Vores våbenafdeling er et helt kapitel for sig selv. Vi kan ikke sælge og forsende jagtrifler og haglgeværer over nettet, men du kan se en del af vores store udvalg af jagtrifler og haglbøsser her på siderne, og så er du naturligvis velkommen til at ringe eller besøge forretningen. Vi har konstant stort udvalg i nye jagtrifler i de mest populære kalibre fra blandt andet Blaser, Tikka, Mossberg, Browning, Schultz & Larsen og Merkel, ligesom vi indbytter mange jagtrifler, som vi sælger til rigtigt fornuftige brugtpriser. Haglgeværer har vi til al slags jagt lige fra side by side bøsser til skovjagt til trangborede halvautomater til jagt fra skydepram. Beretta og Browning er blandt vores kunders foretrukne haglgeværer. Brugte haglgeværer har vi også et pænt udvalg af - ring for mere info., hvis du overvejer at købe ny jagtriffel, salonriffel, luftriffel eller haglbøsse.