Merkel RX Helix Deluxe
Merkel RX Helix Deluxe Merkel RX Helix Deluxe Merkel RX Helix Deluxe

Merkel RX Helix Deluxe

På lager
Varenummer
merkelrxhelixdeluxe

Nyskabende systemriffel i luksusudgave

61.595,00 DKK

DENNE VARE SÆLGES KUN I BUTIKKEN. KONTAKT OS PÅ TELEFON 97881012.

En særdeles spændende straigt-pull riffel, der kun kræver en kort tilbage- og frembevægelse for repetering.

Merkels våbeningeniører har udtænkt et helt nyt koncept for Helix-riflerne, der har et lukket låsesystem, hvor bundstykke og bundstykkehoved er godt beskyttet. Samtidig er Helix-riflerne systemrifler med mulighed for ekstra løb i alle gængse kalibre og skæfter i både kunststof og forskellige grader træ. Dermed har du mulighed for at skabe dit helt eget våben.

Løbsskifte foregår helt simpelt uden brug af værktøj. Når løbet tages af, kan bundstykkehovedet samtidig tages ud, og riflen er dermed ubrugelig for andre end ejeren.
Sikring på kolbehalsen, nyt slagfjedersystem, solidt 3-skuds magasin, picatinny rail til nem kikkertmontering og seks låseknaster er blandt de andre garantier for Merkels sædvanlige høje våbenkvalitet.

Merkel RX Helix fås i flere udgaver. Den viste her er  "Deluxe"  med flotte håndgraverede vildtscener med tre dyr og elegant ornamentik, træskæfte i klasse 6, gummibagkappe, skæfte med kindpude og drivjagts sigtemiddel. Der kan vælges mellem en hel stribe kalibre - merpris for magnum kalibre og små kalibre

Specifikation
Mærke Merkel
Våbentype Riffel
Kaliber Valgfri
Højre/links Højre
Skæftemateriale Træ
Bemærkninger Ingen prisforskel i standardkalibre op til 9,3x62
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Merkel RX Helix Deluxe
Copyright © 2019-WESTGUN. All rights reserved. Design by Linroed.