Merkel RX Helix Spirit
Merkel RX Helix Spirit Merkel RX Helix Spirit Merkel RX Helix Spirit

Merkel RX Helix Spirit

Ikke på lager
Varenummer
merkelrxhelixspirit

Nyskabende systemriffel med flotte graveringer.

41.295,00 DKK

En særdeles spændende straigt-pull riffel, der kun kræver en kort tilbage- og frembevægelse for repetering.

Merkels våbeningeniører har udtænkt et helt nyt koncept for Helix-riflerne, der har et lukket låsesystem, hvor bundstykke og bundstykkehoved er godt beskyttet. Samtidig er Helix-riflerne systemrifler med mulighed for ekstra løb i alle gængse kalibre og skæfter i både kunststof og forskellige grader træ. Dermed har du mulighed for at skabe dit helt eget våben.

Løbsskifte foregår helt simpelt uden brug af værktøj. Når løbet tages af, kan bundstykkehovedet samtidig tages ud, og riflen er dermed ubrugelig for andre end ejeren.
Sikring på kolbehalsen, nyt slagfjedersystem, solidt 3-skuds magasin, picatinny rail til nem kikkertmontering og seks låseknaster er blandt de andre garantier for Merkels sædvanlige høje våbenkvalitet.

Merkel RX Helix fås i flere udgaver. Den viste her er "Spirit" med flotte graveringer med to dyr og arabesk buket, træskæfte i klasse 5, gummibagkappe, skæfte med kindpude og drivjagts sigtemiddel. Der kan vælges mellem en hel stribe kalibre - merpris for magnum kalibre og små kalibre

Specifikation
Mærke Merkel
Våbentype Riffel
Kaliber Valgfri
Højre/links Højre
Skæftemateriale Træ
Bemærkninger Ingen prisforskel i standardkalibre
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Merkel RX Helix Spirit
Har du spørgsmål til produktet ?
Copyright © 2020-WESTGUN. All rights reserved. Design by LINROED.