NYHED
SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed
SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed

SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed

På lager
Varenummer
saveadeervildtfløjteforstorretrafiksikkerhed

Nedsæt risikoen for påkørel af vildt med den originale vildtfløjte.

149,00 DKK
- +

Den originale vildtfløjte fra USA!

Fløjten er gennemtestet gennem 8 år i Danmark med påviste positive resultater, og det er denne fløjte der bruges og anbefales af forsikringsselskaber, kommuner, transportfirmaer, bilister og motorcyklister.

Ved hastigheder over 55 km/t udsender fløjten en højfrekvent lyd der ikke er hørbart for mennesker, men det får klovbærende vildt, ræv og hare til at stoppe op eller flygte væk fra vejen, og derved undgås påkørsler, og der spares både dyreliv, risiko for personskade og dyre reparationer på køretøjer. Hunde og katte reagerer ikke på vildtfløjten når de transporteres i bilen.

Fløjten fylder ikke mere end 2,5 x 2 x 2,8 cm og monteres på få sekunder på bilen foran i kølergitteret eller under forlygten på motorcyklen ved hjælp af det monterede dobbeltklæbende tape.

Dette sikrer at fløjten ikke rives af i bilvasken.

Du kan se et indslag fra TV-MIDTVEST om denne vildtfløjte her:

https://www.tvmidtvest.dk/midt-og-vestjylland/vildtfloejte-skal-forhindre-paakoersler-af-dyr

Sådan monteres vildtfløjten:

Trin 1:

Find et egnet sted forrest på køretøjet, hvor vildtfløjten kan placeres på en plan flade uden at forstyrre køretøjets øvrige funktioner, og hvor der kan sikres et uhindret luftflow gennem vildtfløjten under kørsel.

Trin 2:

Afsprit overfladen hvor vildtfløjten ønskes monteret, således at den er ren for skidt og snavs, så den dobbeltklæbende tape på vildtfløjten kan hæfte mod underlaget.

Trin 3:

Afmonter nu beskyttelsespapiret på den dobbeltklæbende tape og monter vildtfløjten med et fast tryk på den ønskede placering med den "tilspidsede" ende fremad. Hold gerne vildtfløjten fast mod underlaget et par sekunder til tapen har fået godt fat.

 

OBS:

Vær opmærksom på at der flere steder forhandles forskellige billige kopivarianter der ikke har samme dokumenterede ydelse og holdbarhed !

Specifikation
Mærke SAVE-A-DEER
Materiale Plastik
Størrelse 25 x 20 x 28 mm
Farve Sort
Bemærkninger Vildtfløjten monteres på få sekunder og nedsætter risikoen for påkørsler og vildtskader på dit køretøj.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:SAVE-A-DEER vildtfløjte for større trafiksikkerhed
Har du spørgsmål til produktet ?
Copyright © 2022-WESTGUN. All rights reserved. Design by LINROED.