Våben

JAGTVÅBEN: Hos westgun.dk er vi parate til at servicere vores kunder med stort set alt, hvad der findes af jagtvåben. Vi har stor ekspertise indenfor de forskellige våbentyper og vil altid kunne finde frem til et jagtvåben, der passer til netop dine ønsker, uanset om det skal være helt regulære brugsvåben eller specialvåben, hvor der er kælet for detaljerne. Udvalget i nye jagtvåben dækker næsten alle kendte mærker, og vi har altid mange spændende brugte jagtvåben, alle efterset hos bøssemager.
Jagtrifler: Vi har jagtrifler til alle formål i et utal af kalibre til al slags jagt, uanset om du skal bruge en allround jagtriffel i eks. 6,5x55, 30.06 eller 308 W, en magnum jagtriffel til storvildtjagt eller en salonriffel til jagt og regulering af de helt små vildtarter. Vi sælger jagtrifler nye og brugte i de førende mærker som Blaser, Merkel, Tikka, Winchester, Remington, Sako, Mossberg og desuden har vi en række custombyggede jagtrifler.
Haglgeværer: Vores udvalg af haglgeværer spænder vidt fra eksklusive Beretta-modeller til billigere haglgeværer som Khan og Escort, der er velegnede til jagt ved hav og fjord. Udover vores udvalg af nye haglgeværer, har vi altid en række brugte haglgeværer på hylderne.
Kombivåben: De senere års fremgang for jagt på hjortevildtet har gjort kombinationsvåben populære. Hos os finder du altid et udvalg af gode brugte kombivåben, det være sig drillinger eller BBF af anerkendte fabrikater som Blaser, Krieghoff og Merkel, der er kendte for kvalitets kombivåben.

Jagtvåben kan ikke sælges og forsendes direkte fra web-butikken. Vores store udvalg, som du finder her på siderne, fremvises og sælges hos Jagt & Fiskeri, Brogade 60, Bækmarksbro, åben hver dag undtagen mandag. Kontakt Christian på tlf. 97881012 eller mail cc@westgun.dk, hvis du vil vide mere om et våben, forespørge om byttepris og ekstra udstyr, aftale et besøg i forretningen eller bare have et godt tilbud på prisen.

1 til 100 ud af 204

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 100 ud af 204

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3