Optik

JAGTOPTIK: Swarovski, Kahles, Leupold, Steiner, Docter og Tasco er nogle af de førende mærker indenfor kvalitetsoptik til jagtbrug, vi har på vores hylder.
Når det gælder sigtekikkerter til jagtrifler, er det en gammel sandhed, at selv de bedste jagtvåben ikke er meget bevendt uden et kikkertsigte af en vis kvalitet. Vi har i vores afdeling for jagtoptik effektive og gennemtestede riffelkikkerter i flere prisklasser. Pris og ydeevne hænger uadskilleligt sammen for al jagtoptik. Når man vælger jagtkikkert, er det især vigtigt at gøre sig klart, om man kun skal bruge sin sigtekikkert til jagt i dagslys, hvor billigere sigtekikkerter ofte slår til. Gælder brugen riffeljagt tidlig morgen og sen aften med mindre lys, så er der brug for de dyrere jagtoptik mærkers finere forarbejdning og mere kostbare materialer.
Se vores store udvalg i kikkertsigter, rødpunktssigter og tilbehør som linsebeskyttere til alle størrelser riffelkikkerter og al slags jagt.
Valg af håndkikkert og afstandsmåler til jagt er også afhængig af, hvad man skal bruge sin jagtoptik til. Jagt i skumring og diset vejr kræver lysstærke jagtkikkerter. Her kan vi klart anbefale håndkikkerter fra blandt andet Swarovski, Steiner og Kahles, der findes i flere udgaver og prisklasser alt efter den enkelte jægers behov for håndkikkert til netop hans form for jagt. Vildtkameraer er populær jagtoptik hos mange jægere, der vil følge med i livet på jagtreviret.
Vi sælger vildtkameraer fra Primos og Spypoint. Begge mærker er pålidelig jagtoptik, der fås med et stort udstyrsprogram.

88 vare(r)

pr. side

88 vare(r)

pr. side